Підписано Меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та …

Підписано Меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та Луганським обласним відділенням НОК України

Засідання VIII позачергової Асамблеї Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України відбулося в Сєвєродонецьку сьогодні, 1 березня.

У заході взяли участь виконуючий обов’язки Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, голова Комісії НОК України Володимир Ковальов, голова ЛОВ НОКУ Віктор Острєцов, виконавчий директор відділення НОКУ в Донецькій області Дмитро Подопригора, а також керівники органів управління у справах фізичної культури та спорту, обласних фізкультурно-спортивних товариств, спортсмени.

«Ми пишаємося нашими спортсменами та тією кількістю медалей, які були здобуті на Олімпійських іграх. Зараз наші спортсмени борються за олімпійські ліцензії. Обласна державна адміністрація буде робити все можливе для підтримки ваших починань, які сьогодні реалізуються, – звернувся Сергій Філь до представників олімпійського руху. – Ми знайдемо нові точки дотику та отримаємо потужний поштовх у наших взаємовідносинах».

Під час засідання було підписано Меморандум про співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією – обласною військово-цивільною адміністрацією та Луганським обласним відділенням НОК України.

Документ засвідчує прагнення сторін спільно розробляти шляхи розвитку олімпійського руху на Луганщині.

Основними цілями Меморандуму є підвищення престижу спорту й олімпійського руху в Україні та в Луганській області, сприяння гармонійному розвитку фізичних та моральних якостей населення області, зміцненню здоров’я, а також діяльності суб’єктів олімпійського руху в області. Документ також має на меті підтримку вивчення та збереження олімпійської історії та традицій Луганщини, підготовку олімпійського резерву та розвитку спорту вищих досягнень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *