Влітку очікуємо здачу гуртожитків для контрактників в Миколаївському гарнізоні



В рамках робочої поїздки до Миколаївської області заступник Міністра оборони України Олег Шевчук інспектує процес розбудови військової інфраструктури та будівництва гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців-контрактників Збройних Сил України. В інспекції беруть участь заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України полковник Олександр Чергінець, представники Територіального КЕУ Південного регіону та квартирно-експлуатаційного відділу м. Миколаїв.
На полігоні Широкий лан заступник Міністра оборони України ознайомився зі станом будівництва бригадного табірного військового містечка та гуртожитків в рамках масштабного проекту будівництва житла поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників, поспілкувався з підрядниками, оглянув спортивно-оздоровчу інфраструктуру, яка створена для підготовки особового складу підрозділами Державної спеціальної служби транспорту Міноборони України.
В ході роботи було обговорено актуальні питання щодо подальшого вдосконалення інфраструктури, графіки робіт тощо.
— Ми сьогодні працювали на півдні України, безпосередньо у Миколаєві вивчали стан справ з будівництва військових об’єктів, а також об’єктів щодо забезпечення, розміщення військослужбовців за контрактом, — повідомив заступник Міністра оборони України Олег Шевчук за підсумками робочої поїздки. За його словами, за дорученням Міністра оборони України Степана Полторака, було проведено спільні наради з представниками Головного КЕУ ЗС України, Територіального квартирно-експлуатаційного управління Південного регіону, КЕВ м. Миколаїв, а також з будівельниками, які безпосередньо працюють на об’єктах.
— Практично всі об’єкти вийшли на планові терміни. Ми очікуємо влітку здачу гуртожитків у Миколаївському гарнізоні. Також в поточному році розпочали будівництво смарт-квартир для сержантського складу Миколаївського гарнізону, — підсумовуючи робочу поїздку на Миколаївщину сказав Олег Шевчук. — Є позитивні зрушення в ході будівництва, також було наголошено будівельникам на суворе дотримання умов роботи щодо термінів та якості виконання робіт.
Окрім цього, у Миколаєві відбувається початок будівництва смарт-квартир для сержантського складу. Це буде декілька 4-х поверхових житлових споруд, де сержантський склад проживатиме в однокімнатних сучасних комфортних помешканнях.
Нагадаємо, що проект з будівництва 184 гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців за контрактом є наймасштабнішим в сучасній історії Збройних Сил України. Під час будівництва відповідальні посадові особи оборонного відомства здійснюють технічний нагляд за будівництвом в порядку, встановленому чинним законодавством України.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *