10 березня на базі дитячо-юнацької спортивної школи міста Слов’янська (за …

10 березня на базі дитячо-юнацької спортивної школи міста Слов’янська (за адресою: вул. Вокзальна, 59) відбудеться відкритий Кубок Донецької області з карате. Організатором турніру є філія Української федерації карате «Донецька обласна Федерація карате» за підтримки управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Змагання розпочнуться о 09:00 і проводитимуться за програмою «ката», «куміте» і «командне ката». За нагороди боротимуться близько 200 спортсменів з Волновахи, Краматорська, Курахового, Маріуполя, Слов’янська, а також гості з Харківської області.

Урочиста церемонія відкриття запланована на 13:00. Серед почесних гостей на заході очікуються народний депутат України Павло Кишкар, президент Української федерації карате Сергій Левчук.

Метою змагань є відбір кращих спортсменів до збірної команди Донецької області з зазначеного виду спорту, яка братиме участь у Всеукраїнських турнірах.

Нагадаємо, у 2016-му сесією Міжнародного олімпійського комітету прийнято рішення про включення карате до програми Літніх Олімпійських ігор 2020 року.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *