Старт батьківської групи в Ценрі Підтримки Сім’ї

Хочемо повідомити вам, що уже через тиждень 21.03.2019 о 18:30 в Ценрі Підтримки Сім’ї стартує батьківська група, на якій учасники та учасниці зможуть дізнатися основні принципи Міжнародної програми розвитку дитини ICDP.

Для кого ця група?

По-перше, для батьків, щоб освоїти способи взаємодії з дітьми;

По-друге, для психологів та соціальних педагогів, щоб побачити переконливі і наочні способи взаємодії між батьками та дітьми.

А зараз перейдемо до найцікавішого і розповімо вам про ведучих фасилітаторів батьківської групи:

Вікторія Преображенська – голова благодійного фонду «Добробут України», сертифікована тренерка, фасилітаторка діалогів, модераторка публічних заходів, джокерка Форум-театру.

Безпалько Олена – психолог-консультант, арт-терапевт, ведуча жіночих груп та батьківських груп, що виховують дітей з особливостями розвитку.

Герасименко Аліна – психолог, сертифікований спеціаліст по роботі з кризами. В сферу діяльності входять робота з дітьми, підлітками, батьками, та з людьми, що пережили втрату, ведуча дитячих розвиваючих груп.

У вас є унікальна можливість долучитись до батьківської групи основаної на принципах Міжнародної програми розвитку дитини ICDP, оскільки, кількість місць обмежена.

Щоб приєднатись перейдіть за посиланням: https://goo.gl/3Pu5o1
або за номером телефону: 050-34-36-971 Антон

————–

Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї

#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska

#Ministerstwo_Spraw_Zagranicznych

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *