В Немишлянському районі міста Харкова планують збудувати підприємство з …

В Немишлянському районі міста Харкова планують збудувати підприємство з виробництва ртуті та утилізації ртутовмісних відходів, які відносяться до найвищого класу небезпеки.

Харків’яни написали електронну петицію, де засуджують будівництво небезпечного об’єкту в Харкові, назбиравши 5000 підписів, яку вже розглянув одіозний мер Кернес. З цього приводу відбудуться громадські обговорення 15 березня.

Очевидно у Гєпи мають намір протягнути законопроект про будівництво підприємства на вул. Лодзинській 7а, в обхід небажання харків’ян труїтися виробництвом, бо слухання відбудуться за адресою м. Харків, Білгородське шосе, ДЛОЦ «Сонячний» (напрямок П’ятихатки, рейсовий автобус від ст. м. Держпром), уже в цю п’ятницю, о 12,45.

Організатори даного заходу ООО “Харків-еко” навмисно вибрали віддалене місце в робочий день, щоб харків’яни не змогли висловити свою думку. На обговореннях треба бути всім: активістам, журналістам та небайдужим харків’янам! Припинимо гру в наперстки разом, бо якщо ці жуліки нас взують, то програємо ми всі! Борімося за наше місто разом!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *