У Дарницькому районі на парафії УГКЦ провели День Великопосної духовної віднови

17 березня 2019 року на парафії Святих Бориса і Гліба УГКЦ у Дарницькому районі міста Києва провели День Великопосної духовної віднови.

Цього дня до громади завітав протоієрей Тарас Валах, парох Собору Вишгородської Богородиці УГКЦ. Душпастир очолив у парафії Божественну Літургію та виголосив Великопосні науки. У повчаннях о. Тарас зосередив увагу вірних на важливості часу Великого посту. Цей час за словами священика потрібний кожній людині для того, щоби розпізнати своє покликання, та щоб почути Голос Божий у власному житті.

Світлинами зі свята поділились на своїй сторінці у фейсбук парафіни громади: «Ділимося з вами світлинами з вчорашнього дня – Великопосних реколекцій у нашій парафії. У фото підкреслено велич Богослужіння та неймовірна святковість. Хто не зміг бути присутнім зможе відчути атмосферу і скільки нас багато парафіян і діток. Це дуже радує, що наша Церква росте», – йдеться в повідомленні.

Також цього дня до парафії прибули Пані Наталія Мельничук, Керівник Відділу Культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та Оксана Головата Директор Централізованої бібліотечної системи Дарницького Району.

На завершення реколекцій о. Андрій Боднарук, Адміністратор парафії подякував о. Тарасу за те, що завітав до парафії та за виголошені науки.

Прес-служба Київської архиєпархії

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *