Запрошуються управлінці Луганщини на тренінг USAID щодо нового підходу до …

Запрошуються управлінці Луганщини на тренінг USAID щодо нового підходу до надання послуг громадянам

22 березня у готельному комплексі «Мир» (м. Сєвєродонецьк, вул. Лисичанська, 1) відбудеться тренінг для представників місцевого самоврядування Луганської області, направлений на підвищення рівня надання послуг громадянам та вдосконалення організаційної спроможності посадовців на місцях.

Підготовка фахівців за міжнародною методологією дозволить краще реагувати на потреби населення та виявити причини невідповідності сучасним стандартам.

Тренери проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» запропонують рішення для модернізації бізнес-процесів в сфері надання послуг на місцевому рівні, обговорять дієві управлінські механізми та успішні моделі участі громадян у процесах прийняття рішень на місцях, сприятимуть налагодженню діалогу між владою та громадами.

Представники місцевого самоврядування Луганської області отримають практичні рекомендації, які допоможуть успішно вибудовувати зовнішні комунікації з громадянами та впроваджувати стратегічне планування для здійснення ефективного управління. В муніципалітетах та громадах області зможуть розробляти нові, орієнтовані на результат, учасницькі моделі надання послуг громадянам.

Директор регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку в Україні та Білорусі Сюзан Фрітц візьме участь у відкритті події.

Додаткова інформація для ЗМІ за телефоном: 095-415-77-95, контактна особа – Володимир Аредов, спеціаліст з урядування проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *