Розпочався ремонт автодороги Щастя-Широкий Виконуючий обов’язки голови …

Розпочався ремонт автодороги Щастя-Широкий

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь разом із заступником голови Юрієм Клименком ознайомилися з початком ремонтних робіт на автошляху Т-13-09 Щастя – Широкий.

«У перші теплі дні було розпочато роботу на дорозі, що з’єднує КПВВ «Станиця Луганська» з містом Щастя. Цією «дорогою життя» щодня їдуть тисячі людей, які перетинають лінію розмежування, тому вона на сьогодні найважливіша для Луганської області», – зазначив очільник області.

Поточно-середній ремонт автомобільної дороги Т-13-09 Щастя – Широкий проводиться у Станично-Луганському районі на двох ділянках, а саме — км 22+000 – км 26+000 (від с. Середньотепле до с. Плотина), км 26+000 – км 32+000 (від с. Плотина до с. Широкий). Вартість ремонту цих ділянок складає близько 73 млн гривень.

«Переконаний, що робота буде виконана якнайшвидше. На цю дорогу були виділені кошти з обласного бюджету, тому ми будемо контролювати якість асфальтового покриття», – наголосив Сергій Філь.

Замовником виступає Служба автомобільних доріг у Луганській області, виконує роботи підрядник ТОВ «Данко». Завершення ремонту заплановано на червень поточного року.

Дорога не перекрита, роботи ведуться на одній половині.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *