Сьогодні у Краматорську відбулася урочиста зустріч голови …

Сьогодні у Краматорську відбулася урочиста зустріч голови облдержадміністрації Олександра Куця з провідними спортсменами та тренерами регіону з різних видів спорту. Під час зустрічі була презентована новостворена Донецька обласна штатна спортивна команда резервного спорту з олімпійських видів спорту, в ході представлення спортсмени-інструктори отримали посвідчення.

Присутнім спортсменам Олександр Куць вручив сертифікати на отримання одноразових грошових винагород, посвідчень про присвоєння спортивних звань, подяки облдержадміністрації, сувеніри «Кращий спортсмен та тренер місяця».

«Я завжди пишався та, сподіваюся, буду й надалі пишатися досягненнями спортсменів з Донецької області. Ми маємо вагомі результати – наші спортсмени здобули понад 600 нагород. І ми будемо завжди знаходити різні шляхи для мотивації спортсменів Донеччини», – наголосив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць.

Нагадаємо, розпорядженням голови облдержадміністрації сформовано склад Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту з олімпійських видів спорту на 2019 рік. Він сформований з урахуванням спортивних досягнень та включає 20 осіб. У збірній представлено 9 видів спорту: бокс, вільна боротьба, боротьба греко-римська, важка атлетика, вітрильний спорт, дзюдо, легка атлетика, триатлон, тхеквондо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *