Президент: Війна закінчиться в той день, коли буде звільнений останній клаптик української землі і останній військовополонений

«Запишіть і запам’ятайте – війна буде закінчена в той самий день, коли буде звільнений останній клаптик української землі, в той самий день, коли буде звільнений останній військовополонений», – відповів Президент України Петро Порошенко на запитання, коли закінчиться війна на Донбасі в ефірі телеканалу «Україна».

Президент звернув увагу на події останніх кількох днів: «Двадцять три українських патріота – двадцять в Криму і три в Ростові були заарештовані за останні кілька днів, запроторені за грати лише за те, що вони не бояться називати себе українцями».

«55 дітей після вчорашнього і позавчорашнього рішення судів залишилися без заарештованих батьків і були позбавлені можливості спілкуватися. Оце така модель поведінки, яку зараз Росія демонструє по відношенню до українців, які проживають на окупованих територіях», – підкреслив він.

«Саме тому, ми будемо боротися за звільнення української землі, будемо боротися за звільнення українських полонених і будемо боротися і робити усе, що від нас залежить, щоб якнайшвидше прийшов мир. Але мир, а не капітуляція», – підкреслив Президент.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *