Сьогодні у Волновасі відкрився один оновлений Центр надання …

Сьогодні у Волновасі відкрився один оновлений Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь представники міської, районної влади, мешканці міста та голова Донецької ОДА Олександр Куць.

В оновленому ЦНАПі люди зможуть отримати понад сотню адмінпослуг, у тому числі – оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та біометричний для виїзду за кордон (для цього закуплено 5 робочих станцій). Загалом у ЦНАПі облаштовано 13 робочих місць адміністраторів у фронт-офісі та три – для працівників у бек-офісі.

Ремонт і облаштування ЦНАПу виконано коштом Державного фонду регіонального розвитку та районного бюджету. Загальна вартість проекту – 5 млн 563 тисячі гривень.

«Переконаний, що Волноваський центр надаватиме якісні послуги – усе необхідне для цього є», – наголосив очільник області Олександр Куць.

Також він зазначив, що програма наближення адмінпослуг до людей, започаткована Президентом України Петром Порошенком, дає свої результати: лише на Донеччині вже працює 29 ЦНАПів, два з них – нові, 10 – капітально відремонтовані.

«Подібні установи, які виключають втручання чиновників у процес видачі документів – ефективний спосіб боротьби з корупцією. І це лише перший крок. Йдемо далі. Можливо, не так швидко, як би усім хотілося, але у правильному напрямку», – зауважив голова Донецької ОДА.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *