Прийнято Регіональну цільову програму житлового кредитування внутрішньо …

Прийнято Регіональну цільову програму житлового кредитування внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2019-2021 роки

Програму представили заступник начальника управління – начальник відділу містобудування та архітектури управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Михайло Івасішин та директор Луганського регіонального управління Держмолодьжитла Інеса Кірєєва під час засідання колегії облдержадміністрації.

Фінансове забезпечення заходів Програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету.

Зокрема, будуть визначені кількість сімей з числа ВПО, які зможуть поліпшити житлові умови шляхом отримання пільгових кредитів та формування реєстру кандидатів, а також укладені довгострокові кредитні договори з надання ВПО пільгових довгострокових кредитів терміном на 30 років на будівництво (реконструкцію) або придбання житла.

Обсяг ресурсів, які планується залучити на виконання Програми, становить 4, 5 млн гривень для забезпечення житлом 6 сімей внутрішньо переміщених осіб.

Також під час засідання колегії підбито підсумки Регіональної цільової програми щодо підтримки та адаптації внутрішньо переміщених осіб в Луганській області на 2017-2018 роки.

Зі спеціального фонду обласного бюджету було виділено 2,5 млн гривень, що дозволило надати 4 пільгових кредитів внутрішньо переміщеним особам.

Члени засідання колегії ухвалили проект Регіональної цільової програми житлового кредитування внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2019-2021 роки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *