8 квітня у Зайцевому за участі голови Донецької облдержадміністрації …

8 квітня у Зайцевому за участі голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця відкрили нове відділення Ощадбанку.

За його словами, відділення зможе обслуговувати дві сотні людей на день шість днів на тиждень. Мешканцям тимчасово окупованих територій та місцевим жителям стало доступним отримати тут соціальні виплати, пенсії, відкрити карткові рахунки, скористатися банкоматами та терміналами. Раніше скористатися банківськими послугами вони могли лише у Бахмуті, долаючи для цього відстань у понад 20 км.

У прифронтовій зоні на Донеччині зараз працює 4 відділення Ощадбанку – у Авдіївці, Світлодарську, Мар’їнці і Зайцевому, а також мобільні банківські підрозділи, створені на базі КрАЗів.
З початку російської агресії на Донеччині Ощадбанк змушений був призупинити роботу 276 своїх відділень.

У новому відділенні разом з головою правління Ощадбанку Андрієм Пишним був підписаний спільний меморандум про співпрацю щодо підтримки малого бізнесу.

Керівник Донецької обласної ВЦА зазначив, що розвиток малого підприємництва – один з наших пріоритетів.

«Розуміємо, що люди потребують чітких правил гри та механізмів для реалізації своїх ідей – саме це є основою довіри до держави, а відповідно і чесного й прозорого ведення бізнесу. Дякую Ощадбанку, разом з яким ми сьогодні робимо ще один важливий крок у цьому напрямі», – підкреслив очільник області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *