📚📚📚Шановні автори та книговидавці!📖📖📖 Для створення умов для видання …

📚📚📚Шановні автори та книговидавці!📖📖📖
Для створення умов для видання книг письменників Донеччини створено комісію з питань сприяння розвитку вітчизняного книговидання та книгорозповсюдження в Донецькій області.
✔️Якщо ви бажаєте видати свій твір за рахунок коштів обласного бюджету, пропонуємо Вам подати заявку на розгляд Комісії.
✔️Наразі триває прийом заявок. Комісія розглядатиме пропозиції, що надійдуть до 30 травня.
✔️Заявки приймаються як від самих авторів, так і від районних державних адміністрацій, громадських об’єднань, видавництв, творчих об’єднань, тощо.
✔️В заявці має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові автора (авторів), укладача (укладачів), представника юридичної особи, контактний телефон і адреса місцезнаходження юридичної особи, актуальність видання, його значущість.
✔️До заявки ви маєте додати макет твору в електронному вигляді та, за наявності, в друкованому, кошториси, рецензії або відгуки.
✔️Макет видання разом з заявкою, кошторисом, рецензією або відгуком направляються у паперовому та електронному вигляді на адресу департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації (м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого,6) та на електрону адресу (e-mail: litvinovaangelina29@gmail.com), з позначкою «Підтримка книговидання».
✔️Пріоритет у виданні мають твори, які стосуються історії регіону та України, сприяють розвитку культури, освітні та наукові посібники, енциклопедії, художні твори та твори національно-патріотичного характеру.
☎️☎️☎️☎️Контактна особа – Литвинова Ангеліна Олександрівна, головний спеціаліст відділу інформаційно-комунікаційних технологій управління інформаційних комунікацій департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації, м. т. 0952004259.📞📞📞📞
Детальніше про умови підтримки вітчизняного книговидання можна ознайомитися за наступним посиланням https://inform.dn.gov.ua/ua/pro-departament/knigovidannya
#донецькаобласть, #киговидання, #українськакнига, #ДОНЕЦЬКАОДА, #книги, #прогомапідтримки

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *