Марина Порошенко вручила «Янгола добра» в рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала церемонію нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018». Перша леді вручила відзнаку «Янгол добра» Благодійному фонду «Разом з Кернел», який став першим у номінації «Всеукраїнська благодійність», а також Міжнародному благодійному фонду «Українська Біржа Благодійності», який переміг у номінації «Платформа добра».

Марина Порошенко подякувала благодійникам та волонтерам з усієї країни за тверду позицію на підтримку України і за добрі справи для українського народу: «Також хочу підкреслити, що сьогодні кожен із нас несе відповідальність за майбутнє нашої країни. І зовсім скоро усі ми будемо складати іспит на зрілість нації. Адже перед нами стоїть загроза – одна на всіх… Проте я вірю в мудрість і мужність українського народу, який розуміє, що збереження незалежності України – це відповідальність нашого з вами покоління», – зазначила Перша леді України.

Асоціація благодійників України нагородила спеціальною відзнакою від Оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна-2019» Петра Порошенка «за соціальну благодійність та зміцнення обороноздатності країни за період з 2014 по 2019 роки».

Серед учасників конкурсу «Благодійна Україна-2018» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, заклади освіти, гуртки, об’єднання громадян, засоби масової інформації з усіх куточків України та світу.

Цьогоріч на Національний конкурс надійшло 964 заявки у 23 номінаціях, серед яких «Місцева благодійність», «Добро починається з тебе» та «Платформа добра»  були запроваджені вперше.

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні.

Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а у форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *