Україні потрібен лідер, здатний протистояти Путіну – Глава держави

Президент України  Петро Порошенко наголошує, що Володимир Путін розраховує, що на головній посаді після виборів опиниться слабка, непідготовлена, некомпетентна людина, яку йому легко буде переграти. Тому, підкреслив він, 21 квітня українці мають зробити відповідальний вибір.

 «Україні потрібен лідер, який здатен протистояти Путіну і зривати його хижі плани щодо нашої країни. Україні потрібен Верховний Головнокомандувач, спроможний організувати сильну армію, міцну оборону – і на цій основі досягти миру. Україні потрібен керівник зовнішньополітичної сфери, зрозумілий світовим лідерам. Який говорить з ними однією мовою. І який розбирається в хитросплетіннях світової дипломатії. Україні потрібен Президент, який забезпечить незворотність європейського і євроатлантичного курсу», – заявив Глава держави.

Петро Порошенко зауважив, що поважає вибір тих, хто підтримав його опонента упершому турі президентських виборів. На його думку, це свідчить, що у суспільстві є потужний запит на оновлення всієї політичної еліти. «І його не можна ігнорувати. Восени – парламентські вибори. І вони дають навіть не шанс, а реальну можливість перемагати, формувати коаліцію, заходити в Уряд. Там – ключ до всіх необхідних змін. І саме так можна розпочати свій реальний шлях в політику», – сказав він.

«Але дуже й дуже ризиковано експериментувати з посадою Президента та Верховного Головнокомандувача. Це ж не жарти: йдеться про безпеку країни і про безпеку кожного з нас», – акцентував Глава держави.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *