Глава держави: 21 квітня – це не привід для експериментів та жартів. Не варто експериментувати з посадою Президента

Президент України Петро Порошенко під час виступу перед учасниками акції «Захисти Україну» наголосив, що 21 квітня голосування у другому турі виборів, не є приводом для експериментів і жартів, а має бути відповідальним вибором.

«П’ятирічне президентство – це не комедія, яку можна перемкнути на будь-якому епізоді, коли вже стало не смішно. І не фільм жахів, який можна вимкнути, якщо вже зовсім страшно», – підкреслив Глава держави. Він закликав присутніх 21 квітня прийти на вибори самим і переконати інших підтримати європейський рух України.

Президент також запросив присутніх на дебати, що плануються на «Олімпійському» стадіоні сьогодні о 19:00. «Ми доведемо, що не варто легковажити і створювати ризик, щоб Україну очолив Зеленський. Не варто експериментувати з посадою Президента, а особливо Верховного Головнокомандувача», – наголосив він.

«Я знаю, можливо, в українців багато претензій до мене. Так, я неідеальний. Але я впевнений, що ми не маємо права перекреслити все досягнуте і відмовитися від європейського напрямку руху нашої держави і нашого народу. Я прагну виграшу і перемоги для всіх українців і для нашої держави. Я прагну продовжити розпочате, і збудувати сильну європейську державу, яка стане членом ЄС та НАТО, регіональним європейським лідером, успішної країною вільних, заможних і щасливих людей», – зауважив Президент.

Глава держави зауважив, що розуміє запит суспільства на оновлення влади.

«Але найкращий спосіб влити свіжу кров – розпочати з парламентських виборів, восени. Там ризики не настільки небезпечні. В будь-якому випадку, 21 квітня – це не привід для експериментів та жартів. Можемо дожартуватися. Це момент вирішального вибору», – наголосив Петро Порошенко.

Глава держави зазначив, що в 2014 році спільними зусиллями українці не дали реалізувати проект Новоросії, і в 2019 році – не допустять повернення Малоросії.

Президент впевнений, що Україна переможе, бо вона розумна, відповідальна і сильна.

Участь Президента в акції «Захисти Україну»

19 квітня 2019 року – 15:35

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *