Ми маємо об’єднатися, щоб захистити Україну, повернути Крим, захистити український Донбас – Петро Порошенко

«Сьогодні ми нарешті дали можливість людям почути невеличку частку нашої дискусії. І це надзвичайно важливо, що дискусія почалася», – сказав Президент України Петро Порошенко на дебатах, звернувшись із пропозицією до свого опонента кандидата в Президенти Володимира Зеленського продовжити діалог в ефірі «Суспільного телебачення».

«Сьогодні, крім голослівних звинувачень, ми не почули від пана Володимира нічого, ні щодо стратегії, ні щодо напрямків і кроків, ні щодо рішучих позицій, як ми маємо захистити державу»,  – додав він.

«З ваших відповідей зрозуміло, що ви поки що живете минулим, що ви поки що готові розповсюджувати лише неправду», – зазначив Петро Порошенко.

«Ми не почули вашої стратегії», – сказав Президент.

«Я хочу звернутися до прихильників пана Зеленського. Друзі, 21 квітня нам потрібно дивитися в майбутнє і думати яким чином зберегти державу. Не віддати державу Путіну», – наголосив Глава держава.

За його словами, сьогодні засвідчено потужний запит на оновлення. «І оновлення потрібно і можна зробити під час парламентських виборів. Але неможна гратися з країною під час виборів президентських. Ціна може бути надзвичайно високою. І не може війну з російським агресором вести актор, талановита людина, але без будь-якого досвіду», – сказав він.

Глава держави наголосив: «Ціна, яку заплатять десятки мільйонів українців може бути дуже-дуже великою».

«Вони не бачать, що було зроблено за 5 років. Вони намагаються перетягнути це на будь-які інші напрямки. Ми з вами маємо об’єднатися, щоб повернути Крим в Україну. Ми з вами маємо об’єднатися, щоб захистити український Донбас. Ми з вами маємо захистити Україну від популізму і від російських фейків. Ми з вами не допустимо відновлення олігархату і повернення олігархів-втікачів в Україну. Ми з вами спільно продовжимо наш рух вперед, бо ми знаємо, що і як зробити і наша оновлена команда обов’язково переможе», – зазначив Президент.

Глава держави подякував українцям, які прийшли підтримати його під час дебатів на НСК «Олімпійський». «Головне не втратити країну. Разом до перемоги», – сказав Петро Порошенко.

Участь Президента України в дебатах на НСК «Олімпійський»

14 квітня 2019 року – 15:12

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *