ВІДКРИТТЯ 22 МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ШКІЛЬНИХ МЕДІА В М. МИКОЛАЇВ



У Миколаєві пройшов 22 Міжнародний конкурс шкільних медіа під назвою «Засоби масових комунікацій сьогодні і завтра». Це найбільший юнкорівський захід в Україні, рівень якого високо оцінюють вітчизняні та міжнародні журналістські організації. Юних кореспондентів підтримали і ЗС України.
Кращі учасники конкурсу України взяли участь у відкритті ХХІІ міжнародного юнкорівського зльоту в Миколаєві. Майже 200 майбутніх журналістів та керівників юнкорівських груп з усіх куточків країни приїхали позмагатися у журналістській майстерності в різних номінаціях.
Спеціально для кращих юнкорів України було організовано екскурсію до 198-го Навчального центру ВМС ЗС України, який базується у Миколаєві. Керівництво та військові Центру познайомили юних кореспондентів з умовами підготовки військовослужбовців ВМС ЗС України. Крім того, молодь мала змогу спробувати свої сили у тирі та на тренажерах Навчального центру.
Під час юнкорівського зльоту грамоти лауреатів отримали кращі шкільні редакції України, які не увійшли до переліку переможців Конкурсу, але показали значний професійний рівень.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *