Конкурс проектів місцевого розвитку триватиме до 14 …

Конкурс проектів місцевого розвитку триватиме до 14 травня

Облдержадміністрація запрошує органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі проектів місцевого розвитку із дотриманням умов, визначених Положенням про обласний конкурс проектів місцевого розвитку, затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації від 20.06.2017 (у редакції розпорядження від 11.03.2019 № 201).

«Цьогоріч бюджет конкурсу склав 12 млн гривень. Кінцевий термін прийняття проектів закінчується майже за два тижні. Тому чекаємо нові проекти до 14 травня», – наголосив заступник облдержадміністрації Геннадій Іваненко.

Він закликав органів місцевого самоврядування завчасно подавати проекти на розгляд конкурсного комітету, а у випадку необхідності провести позачергові пленарні засідання сільських, селищних, міських рад для прийняття рішень щодо погодження проектів.

Нагадаємо, відповідно до рішення конкурсного комітету з організації та проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку 28.03.2019 року оголошено про початок конкурсу та прийом проектів.

Оголошення щодо проведення конкурсу розміщено на сайті облдержадміністрації за посиланням:http://loga.gov.ua/oda/about/depart/lawdep/konkurs_proektiv_miscevogo_rozvitku

Також тут розміщені інші матеріали щодо умов проведення та участі у конкурсі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *