В області розпочато підготовку до опалювального сезону Відбулося …

В області розпочато підготовку до опалювального сезону

Відбулося засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та сталого проходження опалювального сезону.

Його провів директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай.

Він повідомив, що відповідний план організаційних заходів та склад штабу затверджено розпорядженням голови обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 23.04.2019 року № 338:

http://loga.gov.ua/sites/default/files/golova-acts/190423338.pdf

Протягом засідання розглянуті питання, які необхідно вирішити до початку опалювального сезону.

Зокрема, обговорені планові показники з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років (на місцевому рівні), затверджені окремо по кожній території, заходи щодо перевірки стану газового обладнання у населених пунктах області, можливість облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку газу в комунальних закладах області.

У режимі відеоконференцзв’язку до заходу долучилися представники міст, районів та об’єднаних територіальних громад Луганщини.

Також Віталій Сурай поінформував про стан реалізації на території області Законів України «Про комерційний облік теплової енергії тa водопостачання» тa «Пpo житлово-комунальні послуги».

З поточною інформацію на засіданні штабу виступили представники ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», ПАТ «Луганськгаз» та управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг облдержадміністрації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *