Відкриття фотовиставки «Почуй мій голос 2.0»

Карітас Харкова презентував портрети матерів загиблих воїнів.

В Харківській філармонії 11 травня відбулося відкриття фотовиставки «Почуй мій голос 2.0», приуроченої до Дня Матері. На виставці представлено 29 портретів матерів та 28 портретів дружин, які втратили своїх синів, дочок та чоловіків на війні, що триває на Сході України.

Ідея фотовиставки виникла восени 2018 року. Відтоді тривала підготовка портретів дружин загиблих воїнів, яка була представлена в лютому 2019 року. Проте, задумкою організаторів стало розширення, тоді з’явилася ідея презентувати портрети матерів.

Про особливість стилістики фотовиставки: «Портрети матерів представлені в урбаністичному пейзажі. Такою є задумка авторів, аби показати що ці жінки поруч» – говорить Марина Краснова, координатор проектів Карітасу Харкова.

Організатори прагнуть вкотре нагадати громадськості, що матері та дружини загиблих Героїв, серед нас. Їхнє життя назавжди змінилося, коли війна забрала найрідніших. Ми маємо пам’ятати, що кількість зламаних доль в рази більша за кількість полеглих.

Переглянути виставку можна, під час планових заходів Харківської філармонії.

Нагадаємо, що що захід організований Карітасом Харкова в партнерстві з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання рідних загиблих, безвісти загиблих захисників України” та Харківської філармонії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *