Президент України у Брюсселі провів зустріч з Президентом Європейської Комісії

В рамках участі у Конференції високого рівня з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи «Східне партнерство», Президент Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером.

Петро Порошенко подякував Жан-Клоду Юнкеру за особистий внесок у досягнення за останні роки у відносинах України-ЄС вагомого прогресу на шляху імплементації Угоди про асоціацію, функціонування поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі та запровадження безвізового режиму.

Глава держави також відзначив вагому підтримку Ж.-К.Юнкера у сфері реформ та сприяння економічного розвитку України, зокрема шляхом надання макрофінансової допомоги ЄС Україні.

Президент України висловив сподівання на подальшу підтримку Президентом Єврокомісії амбітних ініціатив та цілей з поглиблення секторальної інтеграції між Україною та ЄС, зокрема у контексті підготовки до наступного Саміту Україна – ЄС у 2019 році.

Президент України нагородив Жан-Клода Юнкера орденом Ярослава Мудрого І ступеня за особистий внесок у розвиток співробітництва між Україною та ЄС. 

Робочий візит Президента України до Брюсселя

13 травня 2019 року – 16:49

© Фото Михайла Палінчака

© Фото Михайла Палінчака

© Фото Михайла Палінчака

© Фото Михайла Палінчака

одПов’язані документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №211/2019


Про нагородження Ж.-К.Юнкера орденом князя Ярослава Мудрого

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *