Соціальний ярмарок «Безкоштовний одяг для потребуючих»

11 травня «Центр Підтримки Сім’ї» провів соціальний ярмарок «Безкоштовний одяг для потребуючих».

Захід відбувся завдяки спільній роботі Харківського міського центру соціальних служб для сім’ї, молоді та спорту і управління соціального захисту населення Харківської міської ради, Карітасу Харкова.

Метою ярмарку було безкоштовне забезпечення всіх нужденних взуттям, одягом, іграшками, аксесуарами і багатьма іншими речами.

Люди, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, в тому числі переселенці, одинокі матері, пенсіонери, малозабезпечені змогли обрати речі, в яких мали потребу. Це люди, які живуть поруч із нами. Ми ходимо з ними по одних і тих самих вулицях, живемо з ними в одній країні, в одному місті, а, можливо, й в одному будинку.

У кожного з них свої причини, чому їх “шафа – порожня”. У деяких із них згорів будинок. А інші – бігли в чуже місто від куль і вибухів снарядів.
Їм всім потрібна наша з вами допомога!

————–

Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї

#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska

#Ministerstwo_Spraw_Zagranicznych

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *