Сергій Філь нагородив обласними відзнаками кращих спортсменів …

Сергій Філь нагородив обласними відзнаками кращих спортсменів Луганщини

Нагородження відбулось сьогодні під час підбиття підсумків спортивної роботи за 2018 рік у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі.

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, вітаючи спортсменів, тренерів, ветеранів спорту Луганщини зазначив: «Обласною владою на високому рівні проведена значна робота щодо відновлення та розвитку спортивної галузі. За 2018 рік нам вдалось здійснити чимало заходів для розвитку творчої та спортивної молоді області. На Луганщині збільшилась кількість молодіжних центрів та платформ, проводяться обласні конкурси ініціатив та планомірно створюються молодіжні ради на місцевому рівні. Продовжується робота над модернізацією єдиної спортивної бази «Олімп» у сучасний Центр підготовки спортсменів, ремонтується спортивна інфраструктура в містах та районах та ще багато іншого».

Також він подякував учасникам заходу за високі спортивні досягнення. «Це є яскравим прикладом того, що наша область рухається в правильному напрямі. Дякую вам за те, що ваші перемоги прославляють нашу державу», – підкреслив в. о. голови облдержадміністрації.

Сергій Філь вручив почесні відзнаки «За розвиток регіону» заступнику начальника управління – начальнику відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту облдержадміністрації Олексію Бльоскіну та заслуженому тренеру України, майстру спорту з велосипедного спорту, тренеру-викладачу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради Євгену Ігнатову, а також Почесну грамоту облдержадміністрації – тренеру-викладачу з боротьби самбо Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи Геннадію Тростянському.

Разом з цим, очільник області відзначив працівників спортивної галузі Листами подяки облдержадміністрації.

Привітавши усіх чемпіонів і спортивну спільноту Луганщини із цими відзнаками, Сергій Філь вручив нагороду переможцю у номінації «Найкращий державний службовець в галузі спорту» за підсумками роботи 2018 року начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніні Нецвєті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *