Владика Димитрій Григорак на VII з’їзді молоді Бучацької єпархії: «Справжнім щастям для молодої людини є Бог»

У катедральному соборі Верховних Апостолів Петра і Павла у місті Чорткові 18 травня 2019 року відбувся VII з’їзд молоді Бучацької єпархії УГКЦ – «7’я і Я».

Зустріч розпочалася спільною молитвою на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив Єпарх Бучацький Димитрій Григорак у співслужінні зі священиками єпархії, що прибули разом з молоддю.

Звертаючись до учасників з’їзду, владика заохотив любити найперше своїх рідних, з якими розділяємо кожен день нашого християнського життя. Вміти сказати мамі і татові: «Я Тебе люблю» і своїми вчинками, відношенням до них, це потверджувати. А також супроти братів, сестер і друзів плекати ті відносини, які нас будують і дають нагоду зростати в гідності дітей Божих.

«Вчімося любити наших ближніх такою любов’ю, якою каже Бог, а не так як пропонує світ.

Ви є повні сил і енергії, на порозі дорослого життя, і тому для вас є важливо щоб ви вибрали правильну дорогу. В житті є один шлях – це Господь, а манівців є багато. Всі прагнуть бути щасливими, але Бог є справжнім щастям для молодої людини. Важливо у вашому віці не помилитися, якщо шукаєте Бога разом з батьками, зі священиками, з Церквою, то обов’язково знайдете», – заохотив владика.

Згідно програми з’їзду – ігри, банси, тематичні конференції та гра-квест містом, незважаючи на погодні умови, дали чудову нагоду молодим людям побути разом, почерпнути для себе багато цікавого. А підняті теми про сім’ю та спільна молитва спонукала до глибшої призадуми над власним життям. Під вечір учасники розважилися, слухаючи виступи гуртів «LADIES» і «POPRY VSE».

З’їзд молоді у Бучацькій єпархії завершився подячною молитвою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.buchacheparchy.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *