В чому полягає мета фемінізму, гендерної теорії, лгбт руху, пропаганди …

В чому полягає мета фемінізму, гендерної теорії, лгбт руху, пропаганди абортів та контрацепції, порнографії та позашлюбних стосунків?

Ці програми соціальної інженерії створені задля того, щоб знизити народжуваність європейських народів нижче рівня відтворюваності.

Зараз для уникнення виродження кожний українець та українка мусять намагатись за своє житя виховати щонайменше трьох дітей.

Це можна реалізувати лише в умовах шлюбу.

Наші пращури не були дурними. Вони знали про загрозу поступової депопуляції окремого села чи цілого краю. Еволюційно люди прийшли до висновку, що забезпечити майбутнє своєї спільноти можна тільки при укладанні людьми шлюбу і його дотриманні до кінця життя.

Традиційні цінності – це цінності виживання. Все в них обумовлено жорстокими уроками боротьби за існування.

Витягуючи жінку з дому в офіс, пропагуючи позашлюбні стосунки, нормалізуючи збочення, заохочуючи вбивство власних ненароджених дітей, послідовники культурного марксизму ставлять на меті знизити індекс фертильності до значення нижче 2.1

Для чого лівакам все це потрібно?

Їх завдання – це знищення християнських народів Європи, в тому числі і нашого. Атака на родину, церкву, національну ідентичність поєднується з масовим завезенням мігрантів. Для того, щоб мати кому працювати, держави під тиском лівих активістів відкривають кордони голоті з африканського та азійського континентів.

В результаті окрема нація перетворюється на скупчення змішаних етнічно, расово, мовно та культурно атомізованих індивідів, які є максимально придатні до керування та експлуатації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *