Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць вручив грошові …

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць вручив грошові сертифікати, нагороди спортсменам та тренерам області, які показали найвищі результати на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

«Я дуже радий в черговий раз зустрітись зі спортивною елітою Донецької області. Надзвичайно пишаюсь спортсменами нашої області, адже тільки за поточний 2019 рік вони здобули майже 1800 нагород різного гатунку, 186 з них – на міжнародній арені. Це ваша велика заслуга, але, зі свого боку, ми докладаємо максимум зусиль для розвитку спорту та спортивної інфраструктури. Зараз ми реалізовуємо проекти з будівництва спортивних об’єктів, виплат стипендій та одноразових грошових винагород за значні здобутки, починаємо забезпечувати житлом спортсменів та тренерів», – наголосив Олександр Куць, звертаючись до присутніх.

Учасники змагань та тренери Донеччини отримали від очільника області сертифікати на грошові винагороди, відзнаки та подяки облдержадміністрації, а також посвідчення майстрів спорту.

Заслужений тренер України з пауерліфтингу Іван Збандут подякував обласній владі за постійну підтримку та зазначив, що попередні п’ять років стали надзвичайно продуктивними для розвитку спорту в регіоні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *