СБУ організувала свято до Міжнародного дня захисту дітей



Яскраве та веселе свято підготувала Служба безпеки України до Міжнародного дня захисту дітей.
У перший день літа на тренувальну базу Центру спеціальних операцій «А» Служба запросила двісті шістдесят дітей своїх співробітників разом із родинами. Традиційно серед них були сім’ї загиблих Героїв української спецслужби та діти співробітників, які отримали поранення, виконуючі бойові завдання із захисту державної безпеки.
На полігоні на юних гостей та їхніх батьків чекала цікава та насичена розважальна програма із захоплюючими конкурсами та вікторинами, естафетами та, звісно ж, подарунками.
Діти не лише дізналися багато нового та цікавого про історію та діяльність легендарного спецпідрозділу ЦСО «А» СБУ, але й випробували свої сили у змаганнях на спритність та кмітливість, продемонстрували гарт та командний дух. Спеціальна техніка особливо припала до вподоби хлопчикам. Також малі непосиди вправлялися у навичках із надання першої медичної допомоги. Безліч позитивних вражень подарував присутнім виступ кінологічного підрозділу. Із захопленням діти відвідали скалодром, де фінальною частиною свята став підйом по альпіністській вежі та розіграш призів.
Після таких насичених розваг на свіжому повітрі, спритники відновили свої сили, скуштувавши страви справжньої польової кухні та отримали солодощі.
«Складно підібрати слова, щоб висловити враження від цього прекрасного родинного свята. Ми вдячні Службі за підтримку родин, які втратили своїх батьків та чоловіків. Ваші безмежні любов, турботу, захист ми відчуваємо повсякчас», – зауважила Ірина Кузьменко – дружина загиблого полковника СБУ Андрія Кузьменка.
Святкові заходи відбулися у всіх регіонах України.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *