Збірна СБУ виграла Суперкубок Героїв АТО



У столиці відбувся фінал Турніру на Суперкубок Героїв АТО 2019 року. У вирішальному матчі першості зійшлися дві найкращі команди сектору безпеки та оборони і ветеранів АТО/ООС 2018-2019 років: фіналіст Кубка Героїв АТО 2018 року ФК «ЯГУАР» Нацгвардії України та призер Кубка Об’єднаних Сил 2019 року ФК «SB-TEAM» Центрального Управління Служби безпеки.
За результатами напруженого протистояння перемогу виборола збірна команда Служби безпеки, обійшовши суперника на останніх хвилинах гри.
Із перемогою наших спортсменів привітав начальник Департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров. «Такі заходи, безперечно, є важливими для підняття морального духу наших бойових побратимів. До того ж унікальна атмосфера єднання, яку ми бачимо на цьому турнірі, ще раз доводить, що українці єдині та незламні не лише у захисті суверенітету і територіальної цілісності, але й у різноманітних суспільних, мистецьких та спортивних проектах».
Нагадаємо, що організатором та засновником цих змагань уже традиційно виступила Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *