Маленькі герої відвідали дитячу арт-платформу «Я маю право».

1 червня, в День захисту дітей, відбулося довгоочікуване тематичне свято «Я маю право».

Більше ніж 400 діток разом зі своїми батьками та родичами святкували з нами цей день.

Маленькі герої відвідали «Ярмарку майстер-класів», де виготовляли магніти з солоного тіста, іграшку «Вітрячок» у техніці оригамі, декорували повітряного змія. Яскавих барв до свята додав аквагрим, художня студія на асфальті, креативна фотозона, мінідиско, дитяча анімаційно-ігрова програма, настільний футбол, баскетбол, малювання фарбами та кольоровою крейдою.

Протягом дня діток пригощали солодкою ватою та солодощами з кенді бару. Батут, квести, рухливі ігри та естафети порадували найактивніших відвідувачів.

Для батьків цей день також був цікавим, адже вони бачили щирий сміх, радість та задоволені погляди своїх дітей. Попри це, всі охочі батьки мали можливість відвідати профорієнтаційний майстер-клас «Право на освіту».

Захід був приурочений до Дня захисту прав дітей, який щорічно відзначається в усьому світі. Свято організовано Центром для дітей та сімей Карітасу Харкова спільно з генеральним партнером – мережею гіпермаркетів “Нова лінія”

Дякуємо партнерам – Нова Лінія та Компания “Прайм”, усім волонтерам та благодійникам за підтримку у організації та проведенні свята.

Ще раз вітаємо зі святом усіх дітей.

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *