Сьогодні в Україні – День журналіста Журналіст завжди попереду події. Якщо …

Сьогодні в Україні – День журналіста

Журналіст завжди попереду події. Якщо це відкриття важливого інфраструктурного об’єкту – він вже за урочистою стрічкою. Якщо спорт – очікує усіх на фініші, під час війни – на передовій.

У сучасних умовах важливо не тільки володіти інформацією та користуватися нею, головне це робити оперативно, неупереджено, актуально.
Дійсно, Інтернет-ЗМІ задали сучасний тон поширенню інформації.

Редакції друкованих ЗМІ також вчяться працювати у нових умовах. Безперечно, роздержавлення відкрило нові можливості, але й з’явилися виклики щодо збільшення читацької аудиторії.

На Донбасі українські та зарубіжні представники ЗМІ вже п’ять років працюють у вкрай небезпечних умовах. Працюють для нас з вами. Ставлять своє життя під загрозу заради того, щоб ми дізнавалися об’єктивну інформацію з передової та не потрапили у полон ворожої інформаційної війни.

Особливо важливо, що вас чують українці, які вимушені були залишитись на тимчасово окупованій території. Завдяки вам вони дізнаються правду!
Ваша діяльність єднає Луганщину!

Має допомогти у цьому і нова телевежа, яку невдовзі побудують у Попаснянському районі за підтримки облдержадміністрації.

Її робота розрахована переважно на жителів тимчасово окупованої частини Луганщини. Вони слухатимуть та дивитимуться різноманітний, а головне якісний, продукт українського радіо та телебачення.

Департамент масових комунікацій облдержадміністрації вітає колег із Днем журналіста та бажає наснаги, творчої занепокоєності, професійної вдачі!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *