Сидячи в своїй московській резиденції десь на Рублівці, Віктор Янукович …

Сидячи в своїй московській резиденції десь на Рублівці, Віктор Янукович дивився “60 мінут” з одіозною ведучою Скабєєвою. Те, що відбувається в Україні після останніх президентських виборів, коли Гарантом став далекий від політики комік, що постійно кривляв тепер вже своїх колег, головою Адміністрації Президента призначено люстрованого чиновника від ватної старої влади зразка 2014 року – Б’огдана, який ще й за сумісництвом юрист Коломойського.

Харківський мер Кернес, дочекавшись друзів при владі у 2019 році, проводить ватний з’їзд з таким самим мером Одеси, бандюком і громадянином РФ – Трухановим, на який у 2014 році злякався приїхати сам Янукович. Кернес і Труханов збираються стати депутатами Верховної Ради. Гєпа дякує на камери, не боючись ні СБУ, ні прокурорів, ні судів, ні народного гніву, російським телеканалам,за те, що вони висвітлюють події в Україні.

Новопризначена секретарка і речниця Зеленського Юлія Мендель, озвучує тезу про те, що мер Харкова Геннадій Кернес мусить стати арбітром у конфліктній ситуації зі знесеним активістами, бюстом красноперого українофоба і сталінського м’ясника Жукова! Ватний Гєпа, який здавав Харків з усіма потрохами Росії, обіцяв за Леніна руки-ноги поламати – арбітр по декомунізованому Жукову!

Юрист та голова АП Януковича Портнов, на якому було купа санкцій, не тільки повернувся в Україну, а й домігся через суди про всі скасування переслідувань і арештів, тепер буде вимагати компенсацію $300 тис.

Суддів Майдану, як не садили при Порошенку, так ніхто не збирається садити і при Зеленському.

Вітя був у розпачі, не віривши очам, про такі фартові розклади, які він, гордий, непереможний донбасянин, що вибився колись із єнакієвського гопніка у цілого президента, маючі хонку і власних страусів, як останній лошара, зассяв і втік від майданного заміса.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *