Канікули з Богом провели в Естонії

З 17-21 червня у містечку Кодасема (Естонія) відбувався літній християнський табір “Дорогами віри”.

Юні парафіяни УГКЦ з Естонії, віком від 6 до 14 років, мали змогу взяти участь у літньому християнському таборі, який організував отець Роман Кіх, душпастир для українців в Естонії, адміністратор храму Богородиці Троєручиці у м. Таллінн (Естонія), а провідниками були: Марія Шипка, працівник Катехитично-педагогічного інституту УКУ та Олена Оверчук, випускниця УКУ.  Учасники з'їхались з різних куточків Естонії аби разом поринути в новий спектр емоцій та знань. 

Впродовж усього табору, вирувала позитивна атмосфера, сповнена теплими обіймами та щирими усмішками. Невід'ємною частиною нашого табору була Літургія, де кожен міг зустрітися із живим Христом та збагатити свій духовний світ. 

Програма табору була наповнена катехизацією, веселими іграми, енергійними квестами, цікавими майстер-класами, емоційними тематичними вечорами, рухливими естафетами, а також моторними бансами. Кожен старався брати активну участь та розвивати свої таланти,  знайти спільну мову та стати  частиною справжньої команди. 

Час пролетів з блискавичною швидкістю та навіть він не був перешкодою, щоб стати однією великою сім'єю. 

Пресслужба УГКЦ в Естонії

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *