Друзі! Вітаю наших спортсменів, які вкотре довели, що Україна – країна …

Друзі! Вітаю наших спортсменів, які вкотре довели, що Україна – країна переможців! Українці повертаються з Європейських ігор з 51 медаллю і третім підсумковим місцем. Цей результат демонструє, скільки у нас талановитих молодих спортсменів. Хтось із них продовжує розкривати свій потенціал, а хтось – отримав першу перемогу.

Приємно було побачити Олега Верняєва, чемпіона світу-2014 і олімпійського чемпіона-2016 в гімнастичному багатоборстві. Два роки він відновлювався після травм і повернувся у великий спорт. Цього разу Олег виборов срібло. Після паузи і реабілітації це надзвичайний результат!

До речі, золота українцям вдалось здобути вдвічі більше, ніж на Європейських іграх-2015. Його впевнено здобули і самбістка Анастасія Сапсай, і дзюдоїсти Дар‘я Білодід та Георгій Зантарая, і наші чемпіони-борці Юлія Ткач та Жан Беленюк.

В боксі ж Україна посіла перше загальнокомандне місце. Золото отримапи Віктор Вихрист в категорії суперважів і Олександр Хижняк в середній вазі. В найлегшій вазі срібло взяв Микола Буценко, а бронзу в напівсередній приніс Євген Барабанов.

Впевнений, імена кожного учасника і чемпіона Європейських ігор-2019 ми почуємо ще не раз! Дякую, колеги, і нових вам перемог!-:)

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *