Обласні стипендії призначено провідним і перспективним спортсменам …

Обласні стипендії призначено провідним і перспективним спортсменам Луганщини

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь підписав розпорядження про призначення обласної стипендії перспективним та провідним спортсменам Луганської області у ІІ півріччі 2019 року.

Так, сім провідних спортсменів зі складу збірних команд України з олімпійських видів спорту отримають стипендію у розмірі 2965 гривень. Серед них учасники Олімпійських ігор, учасники та призери європейських та світових змагань.

32 перспективним спортсменам із олімпійських видів призначена стипендія у 1390 гривень. Вони є чемпіонами та призерами чемпіонатів та кубків України.

По 2409 гривень мають отримати п’ять провідних спортсменів зі складу збірних команд з неолімпійських видів спорту. Вони підіймалися на п’єдестал європейських та світових змагань.

Чотирьом провідним спортсменам з інвалідністю призначено стипендію у розмірі 2965 гривень. Серед них – переможці та призери Дефлімпійських ігор.

Стипендію у 1390 гривень отримають вісім перспективних спортсменів з інвалідністю, які є призерами всеукраїнських першостей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *