Івано-Франківська митрополія готується до Патріаршої прощі в с. Крилос

2 липня 2019 року в приміщенні Івано-Франківського архиєпархіального управління відбулось засідання оргкомітету з проведення Патріаршої прощі до Галицької чудотворної ікони, що в с. Крилос. Очолив зустріч Синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. Олег Каськів.

На засіданні було піднято ряд питань щодо організації процесійного виходу паломників, які одночасно вирушатимуть пішою прощею із Івано-Франківська, Калуша, Галича та велопрощею із Голині. В цих локаціях о 08:00 год в центральних храмах служитиметься Божествена Літургії, після якої прочан благословлять на щасливу дорогу.

Отець Олег Каськів повідомив, що протягом всієї прощі на відпустовій площі більш як півсотні священиків будуть сповідати всіх бажаючих. Згідно програми прощі вночі відбудуться чування, які проводитимуть семінаристи та отці-духовники Івано-Франківської Духовної Семінарії. Про це повідомив ректор ІФДС прот. Роман Микієвич.

На завершення митр. прот. Степан Балагура зазначив, що Патріарша проща у Крилося, яка проходитиме 5-6 серпня стане центральною подією в Івано-Франківській архиєпархії, адже її очолить Отець Глава і УГКЦ Блаженніший Святослав.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *