У місті Бар, що на Вінниччині провели «Веселі Канікули з Богом – 2019»

Минулого тижня у парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Бар, що на Вінниччині провели «Веселі Канікули з Богом – 2019».

З цієї нагоди до місцевої парафії УГКЦ завітала команда аніматорів з парафії святих Апостолів Петра і Павла, при монастирі отців василіян з міста Дрогобич. Духовним провідником і керівником цього табору був о. Юстин Борис, ЧСВВ. Діти, а їх було більше 40, кожного дня проводили весело та незвично час з Богом.

Місцевий священик о. Йосафат Герляк, ЧСВВ розповів, що програма табору була досить цікавою. Дітей розділили на дві команди, які кожного ранку починали день із молитви, веселих бансів та християнських пісень: «Божественну Літургію діти молились всі разом, без винятку, адже саме Літургія є основною молитвою. Пізніше вони танцювали, слухали катехизи, які були присвячені темі «З Василіанами крізь століття». Діти також спільно харчувалися, займались у гуртках, грали веселі ігри та запальні банси. І звісно ж на завершення дня знову молились, адже весь день ми проводили з Богом», – зазначив душпастир.

Священик також додав, що у неділю відбувся завершальний день табору та концерт, де кожна команда представляла свою назву, гасло та щиро дякували Богові, аніматорській групі та батькам за чудовий табір: «Ближче до завершення дня ми затанцювали останні банси, заспівали пісні та пригадали собі цілий тиждень презентацією створеною керівником табору. Веселі Канікули з Богом – 2019 запам’ятаються дітям ще надовго, також надіємось, що результати праці аніматорської групи проявляться у житті кожної дитини», – наголосив о. Йосафат.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *