Завершився капітальний ремонт дитячого садочка у Волновасі Сьогодні …

Завершився капітальний ремонт дитячого садочка у Волновасі

Сьогодні завершився капітальний ремонт дитячого садка у Волновасі. Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

За словами очільника області, цей дитячий садок був побудований ще у 70-х роках минулого століття, і останнім часом половина будівлі не експлуатувалася, оскільки перебувала у занедбаному стані. Під час проведення ремонтних робіт стара будівля була майже повністю демонтована, були зміцнені стіни, замінені системи опалення, водопостачання та водовідведення.

“Перекрили дах, замінили харчоблок, встановили систему пожежної сигналізації. У підвалі побудували тепловий пункт, у дворі – нові господарчі приміщення, провели благоустрій території. Та головне – дитячий садок отримає не лише нову форму, а й зміст: вихователі впроваджуватимуть сучасні методики, готуватимуть дітей до Нової української школи”, – наголосив Олександр Куць.

Очільник області заявив. що садок подудовано на принципах інклюзивності, та вже у новому навальному році у дошкільному закладі працюватиме дві логопедичні групи та одна інклюзивна.

Загалом у оновленому садочку 1 вересня буде відкрито 12 груп, у тому числі 3 ясельні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *