Вітання Олександра Куця з п’ятою річницею визволення міст Східної України …

Вітання Олександра Куця з п’ятою річницею визволення міст Східної України від російської окупації

Шановні мешканці Донеччини! Дорогі воїни-захисники української землі!

Щиро вітаю вас з п’ятою річницею визволення міст Східної України від російської окупації!

Це дійсно справжнє свято, яке усією українською спільнотою ми відзначаємо вже п’ятий рік поспіль! Для кожного з нас це важливий день. День, коли після довгих місяців окупації землі українського Донбасу знову повернулися під контроль української влади.

Дорогі учасники АТО! Щиро дякую кожному з вас за злагоджені дії та успішні операції по звільненню міст Донеччини, за повернення конституційних прав та свобод нашим мешканцям, за те, що ризикуючи власним життям, ви безстрашно боронили нашу українську донецьку землю!

Я щиро вітаю мешканців звільнених міст зі святом, адже для них цей день – найважливіше свято – п’ять років тому їм знову подарували свободу, після довгих днів страху, паніки, безтями. Я щиро дякую всім вам – за витримку і силу духу, за справжню любов до своєї землі, за те, як ви, не дивлячись на обставини, допомагали нашим воїнам.

Віримо, що невдовзі всі території Донецької, Луганської областей та Крим будуть звільнені від російської окупації, й всією країною ми святкуватимемо перемогу у російсько-українській війні. Донбас був, є і буде українським!

Слава українським воїнам! Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *