Вітання Павла Кириленка з Днем Військово-морських сил України Шановні …

Вітання Павла Кириленка з Днем Військово-морських сил України

Шановні військові моряки! Шановні ветерани флоту!

Щиро вітаю вас із Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Український флот має довгу і славну історію, багату легендарними подвигами і перемогами. Протягом століття він є надійним захистом водних кордонів нашої країни, а українські моряки завжди будуть зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності. Ви щодня захищаєте країну від зазіхань на наші кордони, нашу свободу та незалежність.

Нажаль, зараз у полоні перебуває 24 українські моряки, які не стали коритись ворогу та до останнього чинили опір агресору. Їх імена та назви «Бердянськ», «Нікополь» та «Яни Капу» у новітній історії вже символізують відвагу, патріотизм та незламність українського флоту! Українська влада докладає максимум зусиль для того, щоб повернути моряків додому.

Окремо хочеться висловити подяку ветеранам ВМФ України за вірність обов’язку, мужність і відданість державі. Завдяки вам сучасне покоління моряків гідно продовжує славні традиції флоту.

Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та перемог, а Військово-Морським Силам Збройних Сил України – могутності і сім футів під кілем!

Слава українським морякам! Слава Україні!

Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-
цивільної адміністрації
Павло Кириленко

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *