Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко та його заступник …

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко та його заступник Вадим Філашкін з робочим візитом відвідали міста Мар’їнка та Красногорівка. Під час візиту очільник області відвідав дві школи, які перебувають у процесі реконструкції.

У Красногорівці Павло Кириленко та Вадим Філашкін ознайомились з ходом робіт у школі №2, яка у 2017 році була пошкоджена внаслідок обстрілу з боку російсько-терористичних військ. Проектом відновлення школи передбачено реконструкція зруйнованого корпусу, заміна внутрішніх комунікацій, облаштування внутрішніх приміщень та благоустрій території школи, у тому числі будівництво сучасного спортивного майданчика.

Під час візиту до Мар’їнки Павло Кириленко поспілкувався зі шкільним колективом. Колектив школи повідомив голові ДонОДА, що існують проблеми з гідроізоляцією підвальних приміщень школи, очільник області пообіцяв надати допомогу у вирішенні цієї проблеми.

“Створення безпечних умов для навчання дітей та роботи педагогів є важливою задачею для розвитку миру і щасливого майбутнього. Усі можливі ресурси спрямовані на підтримку та розвиток учбових закладів, особливо, які знаходяться поблизу лінії розмежування. Вважаю за необхідне забезпечити фінансову підтримку таким закладам у найкоротші терміни, бо нічого не може бути дорожчим за життя наших дітей”, – зазначив голова Донецької облдержадміністрації.

Нагадаємо, що Красногорівська ЗОШ №2 має стати опорним навчальним закладом, всього у області вже функціонує 19 опорних шкіл, реалізація реформи системи шкільної освіти продовжується.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *