“КНИГА ПАМ’ЯТІ” ПРИПИНЯЄ ПУБЛІКАЦІЮ У FACEBOOK МАТЕРІАЛІВ ПРО ЗАГИБЛИХ …

“КНИГА ПАМ’ЯТІ” ПРИПИНЯЄ ПУБЛІКАЦІЮ У FACEBOOK МАТЕРІАЛІВ ПРО ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ

“Книга пам’яті полеглих за Україну” припиняє публікування на своїй сторінці у Facebook інформацію про загиблих українських воїнів через скарги, що надходять на ці пости, та погрози від адміністрації соціальної мережі про закриття сторінки.

Про це йдеться в заяві колективу, оприлюдненій у четвер, 11 липня.

“Шановні читачі! З сумом повідомляємо, що ми змушені призупинити публікацію матеріалів про загиблих героїв України на нашій сторінці. Причина — ми отримали третє попередження за кілька останніх тижнів про те, що наші публікації не відповідають стандартам цієї соціальної мережі. Наші апеляції до модераторів соцмережі результатів не мають, отже, є великий ризик блокування або і повного видалення цієї сторінки. Сподіваємося на вирішення цієї проблеми найближчим часом, хоча не знаємо, хто саме та в який саме спосіб нам допоможе. Дякуємо за розуміння!”, — йдеться в заяві.

На сторінці “Книги пам’яті полеглих за Україну” також виклали скріншот допису від 7 червня, який став причиною для третього попередження від Facebook. У ньому йдеться про полеглого на Донеччині бійця “Азову” Максима Олексюка з Вінничини.

“Книга пам’яті полеглих за Україну” — неурядовий сайт, який займається документуванням, обліком та складанням даних про втрати українських військовослужбовців у російсько-українській війні.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *