Після того, як Зеленський вніс у Раду законопроект Портнова про люстрацію …

Після того, як Зеленський вніс у Раду законопроект Портнова про люстрацію майданівців і озвучив свій план Антимайдану у черговому відосику, лише зовсім неадекватні люди можуть заперечувати той факт, що Зеленський, Портнов і Ко – це спільна ригівська зграя, і їхня мета – диктатура, репресії і знищення завоювань Революції Гідності. І, звісно, “мир і дружба” з окупантами.

Настав час, коли всім має бути очевидно: захистити Україну від цієї зграї ми зможемо лише, якщо будемо солідарними – незалежно від особистих і партійних розбіжностей. 21 липня банда отримає необмежену владу завдяки голосам ватників і баранів, які не хочуть думати про наслідки власних дій. Саме для того, щоб не дати баранам часу отямитися й знову стати людьми, банда і перенесла вибори з жовтня на липень.

Але я про інше. Є люди, які чудово все бачать і розуміють. Але продовжують допомагати банді нагнітати маховик сваволі й репресій під димовою завісою популізму.

Кожен, хто свідомо віддасть свій голос за банду Зеленського на виборах 21 липня – для мене є ворогом України, демократії і людської гідності. Прямим поплічником диктатури. Я можу співчувати тим телеглядачам, яким хакнули мозок і які голосуватимуть не приходячи до тями, і вибачити їм це. Але ті, хто свідомо голосує за репресії, реванш і капітуляцію – не мають виправдання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *