З приходом Зєлі, СБУ в нас відсутнє, як таке. Кандидат у народні депутати по …

З приходом Зєлі, СБУ в нас відсутнє, як таке.

Кандидат у народні депутати по 100 округу Кіровоградської області Євгеній Лучков заявив, що українці повинні визнати свою вину у розв’язанні війни на Донбасі та помирится з Росією. Таке повідомлення було розповсюджено в селах Кіровоградщини в агітаційних листівках.

За даними видання, на листівках, які були розміщені на зупинках та стовпах вказувалося, що кандидат підтримує діалог з РФ і телеміст “Надо поговорить”.

“Українці і росіяни – це братські народи і ми повинні вміти пробачати один одному. Закликаю Вас не вважати Російську Федерацію ворогом, адже до початку війни на Сході, ми жили в злагоді та порозумінні”, – йдеться у повідомленні.

Війну на Сході України кандидат покладає виключно на попередню владу: “І розпочала її Україна.”

Крім того, він вважає, що потрібно бути вдячним російському президенту.

“Попередня влада заробила на війні мільйони, а наша армія так і не змогла подужати Росію. І не зможе, бо треба з розумом оцінювати власні сили. Ми взагалі повинні бути вдячними Президенту РФ за те, що він не піддався на провокацію і не пішов захищати кордони своєї держави від наших неосвічених та непідготовлених добробатів до кінця”.

Також, Лучков закликає помиритися з Росією та визнати провину України і попередньої влади у розв’язанні війни. Щодо загиблих воїнів, мажоритарщик стверджує, що “їх ніхто не змушував на неї йти і піднімати зброю проти мирного населення Донбасу”.

Завершує свою агітку Лучков обіцянкою поїхати до Москви та домовитись про мир з Україною.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *