18 липня в Донецькій ОДА відбулась зустріч голови Донецької …

18 липня в Донецькій ОДА відбулась зустріч голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з делегацією проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні». Під час засідання обговорили цілі та задачі проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», шляхи співпраці між облдержадміністрацією та проектом USAID.

Представники USAID презентували свої проекти, які підтримують на території області. Особливу увагу акцентували на розвитку медіапростору Донеччини, підвищення кваліфікації серед журналістів через створення нового контенту.

Сьогодні USAID сприяє пом’якшенню наслідків конфлікту на сході України та надає підтримку найбільш вразливим з тих груп населення, які відчули на собі його вплив – допомагаючи їм пристосуватися до життя у мирному середовищі та облаштувати свій побут у нових громадах.

Допомога USAID у сфері розвитку сприяє побудові більш прозорих і підзвітних механізмів врядування за участі широких верств суспільства, активній участі громадян у процесі демократичних, економічних і суспільних реформ, стійкому розвитку економіки на широкій суспільній базі та підвищенню якості медичних послуг для українців. Агентство також забезпечує виконання Ініціатив Президента США з охорони здоров’я у світі та з протидії глобальним змінам клімату.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *