79 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та …

79 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на VІІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 40 дітей з 16 липня – до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на VІІ тематичну зміну «Усi ми діти твої, Україно», та 39 дітей з 16 липня – до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на VІІ тематичну зміну «Змінимо світ на краще!» .

В рамках зміни «Змінимо світ на краще!» ДПУ «МДЦ «Артек» відбудеться традиційна міжнародна зміна. Центральним заходом фестивалю стане День Миру та Звернення артеківців до державних, громадських та міжнародних організацій.

За часи Незалежності України ця традиція набула нового змісту і статусу. Її головною метою є консолідація зусиль дітей усього світу щодо забезпечення миру на планеті, захист їх прав і свобод, сприяння створенню рівних можливостей для всебічного розвитку особистості незалежно від географічної, соціальної або національної належності дитини.

Міжнародний дитячий фестиваль «Змінимо світ на краще!» – повернення дітям України артеківської традиції міжнародних змін, можливості дружити та втілювати спільні миролюбні плани дітей різних країн і континентів.

Головним завданням програми тематичної зміни «Усi ми діти твої, Україно» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до культурних надбань українців і представників національних меншин. На зміні буде реалізовано програму Міжнародного конкурсу – фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»

Участь в зміні дозволить дітям відчути себе частиною великої української родини.

Зміни триватимуть 21 день.

Бажаємо дітям гарних канікул, яскравих емоцій, веселого відпочинку, нових друзів!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 07 серпня 2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» – з 08 серпня 2019 року.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *