Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко зустрівся з …

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко зустрівся з правлінням громадської ради при ОДА, під час якої ознайомився з актуальними питаннями життєдіяльності області.

«Я однозначно налаштований на конструктивний діалог з представниками громадянського суспільства. Нам потрібно знати ваше бачення проблем та шляхи їх вирішення. Невдовзі склад громадської ради зміниться, але хочеться вірити, що за будь-яких умов цей орган буде працювати спільно з нами на користь суспільства», – наголосив Павло Кириленко.

Ірина Степанова, голова громадської ради при облдержадміністрації, доповіла очільнику області про проблеми, які потребують першочергового вирішення – створення інституту громадських радників при голові ОДА, питання розширення інклюзивності та розвитку підприємництва у області.

Під час зустрічі розглянули також перспективи та проблеми реалізації обласної програми підтримки малого та середнього бізнесу. Члени правління громадської ради висловили свої зауваження та пропозиції щодо проведення конкурсних відборів, а також надали рекомендації з подальшої консультації переможців конкурсних відборів, що має позитивно вплинути на розвиток малого та середнього бізнесу регіону.

Також очільник області знайомився з баченням подальшої співпраці обласної влади та інститутів громадянського суспільства та наголосив на необхідності продовження такої взаємодії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *