Вітання Павла Кириленка з Днем звільнення міста Торецьк від російської …

Вітання Павла Кириленка з Днем звільнення міста Торецьк від російської окупації

Шановні мешканці Торецька!

Щиро вітаю вас зі святом – Днем звільнення міста Торецьк від російської окупації!

Саме в цей день, п’ять років тому, Торецьк звільнився від жахливого лиха – «русского мира». Ті декілька місяців, коли окупанти хазяйнували у місті , стали найбільш кризовими для вас, але ті часи вже пройшли. Сьогодні вільні міста Донеччини квітнуть і розвиваються, поступово відбудовується інфраструктура та розвивається бізнес.

Сьогодні Торецьк – чудове місто, яке впевнено розвивається. Радісно бачити, як на площах міста, яке колись було занурено у темряву «руського миру» сьогодні майорять українські прапори, діти гуляють вулицями, а люди не бояться виходити з домівок.

Я щиро вітаю вас – мешканців звільненого українського міста. Щиро дякую всім вам – за витримку і силу духу, за справжню любов до своєї землі, за те, як ви, не дивлячись на обставини, допомагали нашим воїнам боронити українську землю. Ви – ті, хто на власні очі бачить різницю між життям в окупації та сильній, єдиній і незалежній Україні. Кожен з вас є взірцем стійкості та відваги, яка дозволила вистояти тоді і допомагає відроджувати Україну зараз.

Окремі слова подяки нашим військовим, які ризикуючи власним життям, стали на захист української землі і звільнили Торецьк від російських найманців. Вічна пам’ять та слава тим, хто віддав життя за свободу нашої Донеччини. Сили, наснаги та витримки тим, хто і сьогодні боронить наші кордони!

Я щиро вітаю вас всіх зі святом! Бажаю кожній родині миру та злагоди, здоров’я та добробуту, невичерпних життєвих сил в єдиній країні під чистим мирним небом.

Слава українським воїнам! Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації П.О. Кириленко

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *