Родини зі Сходу України взяли участь у християнському таборі

3 22 по 28 липня проходив сімейний християнський табір, організований парафією Архистратига Михаїла міста Люботина Харківської області (адміністратор о. Ігор Табака). До парафіян долучилися також друзі з Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу та Львова. Загальна кількість учасників склала 46 осіб.

Відбувалося усе це чудове дійство в м.Криворівня в «Садибі у Зумера» на лоні дивовижної карпатської природи. Як сказала одна із учасниць, «п’єш каву – бачиш гори, молишся – теж гори». Вони викликають величезне захоплення і замилування. Хотілося лише дякувати Богові і прославляти Його всемогутність!
Метою табору було особисте зближення з Богом, зростання у вірі, спільне проведення часу з сім’єю та спілкування з однодумцями. Цьому сприяла щоденна участь у Літургії та Вечірні, сповіді та духовні розмови, катехизація.

Походи в гори та екскурсії музеями проводили унікальні краєзнавці Василь Зеленчук та Іван Зеленчук. Їх можна слухати і писати енциклопедії. Мабуть, жоден урок історії не передасть дітям стільки любові до рідного краю, як розповіді цих людей, можливість побачити на власні очі предмети старожитності, почути про них.
Щодня відбувалася і катехизація. Окремо для різних дитячих вікових груп та дорослих.

Один з вечорів був присвячений оновленню стосунків в подружжі і відбувся при свічках у супроводі романтичної музики.
Звичайно, не обійшлося і без Великої гри, в якій брали участь і змагалися сім’ї.

Повідомила Ірина Табака, м. Люботин

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *